Psykolog Lotte Gobert Fønss

Baggrund

Lotte Gobert Fønss

- er uddannet fra Københavns universitet i 2000

- er autoriseret af Psykolognævnet i 2003

- er godkendt som specialist i psykoterapi i 2011

- er godkendt som supervisor i psykoterapi i 2013

- er uddannet kvalificeret MBSR-underviser (MBSR= Mindfulnessbaseret stressreduktion) fra Dansk Center for Mindfulness, Århus Universitet i 2018

 

Jeg har en bred teoretisk baggrund: Jeg har uddannelse inden for kognitiv terapi, psykodynamisk psykoterapi og Acceptance and Commitment Therapy (ACT).

Jeg har primært været ansat i distriktspsykiatrien, hvor jeg har behandlet mennesker med mange forskellige psykologiske problemstillinger for eksempel depression, angst, sorg og krise, selvmordstanker samt forskellige psykiske lidelser (bipolar lidelse, personlighedsforstyrrelse og psykotiske lidelse m.fl.). Jeg er vant til at hjælpe mennesker igennem en krise eller belastnende situation  ved bl.a. at bidrage til at udvikle strategier og ressourcer til at håndtere forskellige belastninger. Jeg har desuden meget erfaring i at behandle mennesker med stress (såvel stresshåndtering som stressforebyggelse).  Derudover har jeg i en periode arbejdet specialiseret med traumatiserede flygtninge.

De seneste år har jeg i tiltagende grad interesseret mig for mindfulness, hvilket afspejles i efteruddannelse i ACT og i MBSR-uddannelsen ved Århus Universitet. Jeg afholder 8 ugers kurser i mindfulnessbaseret stressreduktion (MBSR) og kortere kurser, stilhedsdage mm.. i mindfulness. Derudover er det muligt at inddrage elementer fra mindfulness i den individuelle behandling, hvis du ønsker det. 

Jeg åbnede egen praktis i 2012 i Solrød, flyttede til Hundige i 2015 og siden 2018 har jeg haft klinik i Ræveholmscentret, Karlslunde.